GV Ejby Håndboldklub

Projekt Beskrivelse

GV Ejby håndboldklub kom med ønsket om et helt nyt design af deres hjemmeside. Hjemmesiden skulle være klubbens digitale opslagstavle, hvor alle med interesse for håndbold kunne læse om og følge holdene hos GV Ejby.
Siden skulle desuden rumme klubbens interne information til spillere og trænere gennem et sikret login, og den skulle som et must selvfølgelig være tilgængelig på både pc, tablet og mobil.

Vi er stolte af resultatet, hvad syntes du?

Projekt Detaljer

Kunde GV Ejby Håndboldklub
Færdigheder Tekster, Web Design, Medlems login, Social integration m.m.

KUN FOR DE UDVALGTE

Vi har lavet et lukket medlemsforum på gvejby.dk, hvor deres trænere og ledere selv logge ind og lægge nyheder, artikler, spillerinfo, træningstider m.m. ud til spillerne. Så er de altid opdateret!

Skal du have noget lignende?

MOBILT DESIGN

Med et nyt design kan den nye hjemmesiden præsentere GV Ejby Håndboldklub på en troværdig og elegant måde, og den virker naturligvis på alle dine enheder.

Den går lige i mål..

VIL DU OGSÅ VÆRE MED

GV Ejby Håndboldklub har i samarbejde med os startet deres digitale markedsføring og det nye webdesign giver klubben en flot og præsentabel platform. Trænere, spillere, tilskuere og alle omkring klubben har nu mulighed for at følge deres hold helt tæt på.

Skal vi sammen skabe din digitale fremtid?

VORES ARBEJDE

Du er velkommen til at kigge dig omkring og se flere eksempler på arbejde vi har udført.