Sociale medier

Skab vækst med reklame for din virksomhed..

Er du tilgængelig på de Sociale Medier?

Der findes få steder du får så høj konverteringsværdi af din virksomheds brand eller produkt, som på de forskellige Sociale Medier. De fleste virksomheder erkender nødvendigheden af, og har allerede en defineret holdning til de sociale medier. Derfor har de fleste virksomheder også indset at de sociale medier faktisk er et nødvendigt onde, eller måske ligefrem en bonus for virksomhedens brand og salg.

Når din sociale strategi skal laves, er det vigtigt at overveje, hvad formålet med de Sociale Medier skal være for din virksomhed. Tag også i betragtning, hvilke medier, din virksomheds kunder bruger.

Det kræver naturligvis en del ressourcer at være til stede på de sociale medier, men det også disse ressourcer, der sikre, at netop din virksomhed overlever i digitaliseringen og er rustet til fremtidens handelsmønster. Det er for mange virksomheder ikke et spørgsmål om hvorvidt man skal, men mere om virksomheden har råd til at lade være..

Vi tilbyder din virksomhed hjælp med markedsføringen på de sociale medier. Lige fra opsætning af virksomhedssider, udgivelse af nyheder og indlæg, til design af cover foto, implementering af din virksomheds logo eller integration af din hjemmeside.

  • Synlighed 100% 100%
  • Likes 90% 90%
  • Kommentarer 60% 60%
  • Delinger 76% 76%

Vær tilstede og social

Tilstedeværelse
Det er vigtigt at du har ressourcer til at vedligeholde din sociale profil og opdaterer dine sider da de ellers ikke vil have den ønskede effekt. Ligesom du skal være tilstede, svare kunder og aktivt deltage i debatten på dine forskellige medier.
Vi tilbyder din virksomhed at varetage nyhedsopdateringer, og vedligehold af de sociale profiler så der er mere tid til dine kunder.

Hurtig og præcis eksponering med annoncer.
En af de store fordele ved de sociale medier er den brede og hurtige deling af dit indlæg, din nyhed eller din annonce samt muligheden for at dine kunder nemt kan knytte sig til din virksomhed. Ved hjælp af annoncer kan du ramme nøjagtig den målgruppe du ønsker i netop det område der er interessant for din virksomhed.

“med den rigtige strategi, er de sociale medier et meget stærkt værktøj til at skabe kendskab, loyalitet og vækst for din virksomhed”

Anders H. Andersen

CEO, ahaMedia Solutions

Integrationer

På hjemmesiden
Ved at integrere de sociale medier med din hjemmeside får du et dynamisk og konstant skiftende indhold på din side, dette giver “som ekstra bonus” point hos bla. Google når det kommer til din hjemmesides SEO. Integrationen sikre også at dine kunder nemt kan finde og følge din Sociale virksomhedsprofil.

Produktreferencer
Skab unikke referencer til dine produkter i din webshop med deling og likes på de sociale medier. Skab fokus på produkter med kommentarer eller anmeldelser, og gør det nemt for dine kunder at dele og “like” dit indhold eller produkter.

  • Høj konvertering

  • Social integration

  • Stor eksponering

  • Troværdighed

Skal vi hjælpe dig igang.

Få den løsning der passer bedst.
I samarbejde med dig finder vi frem til dine behov og det er også kun det du betaler for. Vi sælger ikke store forkromede pakkeløsninger der indeholder en masse ting du ikke har brug for, men derimod løsninger skræddersyet til netop dit projekt. Vi er derfor meget konkurrence dygtige på prisen.