DINE TANKER - VORES DESIGN

Vi leverer individuelle og kreative løsninger til vores kunder..

SKAL DU HAVE NY HJEMMESIDE?

Vi programmere og designer din nye side med den nyeste teknologi og hvis du ønsker det tilbyder vi at varetage hosting, opdatering af indhold og sikkerhed på siden for dig i fremtiden, så du ikke behøver bekymre dig om hvorvidt det hele er “up to date”.

Da alle vore løsninger er baseret på kundens behov er prisen på en hjemmeside forskellig fra kunde til kunde.
Med andre ord -Du betaler kun for det du har behov for.

Gennem indledende møder finder vi sammen ud af hovedpunkterne som design, struktur m.m. for dit projekt, Så laver vi et udkast til godkendelse. Du har mulighed for gennem et link at følge processen hele vejen og kan derfor komme med ændringer eller tiltag efter dit behov, på den måde er vi sikker på, at når siden er færdig er du ligeså vild med resultatet som vi er.

Et fremtidssikret produkt
Alle hjemmesider vi programmerer er mobilvenlige hjemmesider i responsivt designResponsive design er en teknik i opbygning af hjemmesidens struktur der sikrer siden vises korrekt på alle de forskellige enheder (mobil,tablet,pc m.m.) Normalt vil menuen blive til en knap eller slider, billederne på siden bliver skalerbare dvs. større eller mindre, så der kun scrolles op og ned og ikke til siden.. Den naturlige udvikling indenfor IT er så fremskreden at alle efterhånden ejer en smarthphone eller tablet og med det i tankerne er det endnu mere vigtigt for alle der ønsker deres budskab ud til så mange som muligt, at budskabet og hjemmesiden bliver præsenteret korrekt på alle enheder.

  • Individuel Løsning

  • 100% tilfredshed

  • Backup og service

  • Mobile Designs

PRISEN ER OGSÅ INDIVIDUEL

Få den løsning der passer bedst.
I samarbejde med dig finder vi frem til dine behov og det er også kun det du betaler for. Vi sælger ikke store forkromede pakkeløsninger der indeholder en masse ting du ikke har brug for, men derimod løsninger skræddersyet til netop dit projekt. Vi er derfor meget konkurrence dygtige på prisen.