Exchange Online

en professionel mail og kalender løsning til din virksomhed..

FREMSTÅ PROFESSIONEL MED EXCHANGE ONLINE

Exchange Online er en professionel mail– og kalenderløsning der kører på Microsofts anerkendte og udbredte Exchange-teknologi i et stabilt og sikkert servermiljø. I samarbejde med Microsoft partner tilbyder vi nu Exchange Online som stand alone løsning eller som er en del af en Microsoft 365-plan, der også omfatter Office-apps og programmer samt SharePoint og Skype for Business. Med en Exchange mail service øger du ikke alene brugerproduktiviteten, du beskytter også din virksomhed, bevarer den nødvendige kontrol, og fremstår professionel overfor dine kunder.

EFTERLAD ET PROFESSIONELT INDTRYK

Brug dit eget domænenavn til dine mailkonti. F.eks. nogen@firma.com. Du får også muligheden for at sende meddelelser med brugerdefineret formatering, benytte autosvar, signatur m.m. Alt dette giver dine mails et professionelt og gennemført udtryk.
Hver bruger får 50 GB postkasse og kan sende beskeder på op til 150 MB.

Exchange online er en del af Microsoft 365 produktpaletten så har du større behov er det selvfølgeligt muligt du skal kigge på en Microsoft 365 løsning hvor det er muligt at sammensætte en unik pakke bestående af forskellige planer.

ADGANG NÆSTEN UANSET HVOR DU ER

Få adgang til din mail via Cloud og se dine mails og kalender direkte fra alle dine enheder. Del kalender, kontakter og opgaver på alle enheder. Har du mistet din telefon? Kan du også slette dataene fra enheden for at forhindre uautoriseret adgang.

 

 

DIN SIKKERHED

Microsoft Forefront Online Projection for Exchange indeholder askillige filter og scanning der beskytter din organisation mod spam, virus, phishing, malware. Du får en garanteret oppetid på 99,9% på globale redundante servere, funktioner til genoprettelse efter nedbrud samt et team af sikkerhedseksperter, der overvåger Exchange Online døgnet rundt og sikrer dine data.

  • Mail og kalender

  • 50 GB Postkasse

  • Exchangeserver

  • Sikkerhed

Exchange Online planer

Exchange mail og kalender planer fås som en selvstændig tjeneste, eller som en del af Microsoft 365-planen hvor du kan kombinerer de mest pålidelige kommunikations- og samarbejdsprodukter, med den nyeste version af Microsoft 365 Apps til computeren.

Alle priser er ekskl. moms
*supporten indeholder hjælp til basale funktioner som fx. opsætning af mail på enheder.

LAD OS HJÆLPE DIG IGANG

Lad os lave en mailløsning til din virksomhed eller organisation. Alle Exchange-planer købes på abonnementsbasis, du får en månedlig eller årlig Microsoft Exchange pris på en alt-i-én mail– og kalenderløsning. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål.