ahaMedia Solutions

-din professionelle samarbejdspartner.

Vi hjælper dig til større online synlighed.

Hvem er vi?

– et fynsk IT- og Web-bureau med fødderne solidt plantet på jorden, fingrene på tasterne og kunden i øjenhøjde. Vil tilbyder forskellige services og hos os er ingen opgave for lille.

Vi brænder for IT, web og design, og vi elsker at fordybe os i tingene og levere professionelle løsninger der udfylder vores kunders unikke behov.
Siden firmaets start har målet været at levere løsninger, der skiller sig ud på den ene eller anden måde, vi producerer fx ikke to ens hjemmesider og blot skifter billeder og tekst fordi det er nemmere! Kunden er i centrum og skal have en individuel løsning der er målrettet kunden eller denne virksomhed.
I en tid hvor kampen om besøg fra kunder på nettet er strammet til, er det ekstra vigtigt man skiller sig ud af mængden. Så vores holdning er helt klar!

“En hjemmeside, et nyt logo eller en markedsføringsplan skal være lige så unik som den målgruppe den skal berøre og ikke mindst ligeså unik som vore kunder er det” 

Vi har altid tid til at høre om dit projekt, så giv os et kald eller skriv, vi kommer gerne ud til dig for et uforpligtende møde.
Så vi sammen kan sætte streg under dine tanker og idéer.

Vi er stolte af vores arbejde og derfor tager vi også gerne de ekstra skridt, der skal til, for at du som kunde står tilbage med et godt produkt og en fantastisk oplevelse af vores samarbejde.

Anders Have Andersen

CEO, Salg og Support, ahaMedia Solutions