Hosting og Backup

Vi sørger for din hosting og backupplan..

Er din hjemmeside sikker?

I forbindelse med opbygning af din hjemmeside varetager vi også din hosting, så du ikke skal bekymre dig om Server status, MyPHP, CRON jobs m.m.
Vi vedligeholder desuden løbende din side med sikkerheds opdateringer af blandt andet: CMS, extensions m.m. og i forhold til dit behov planlægger vi i samarbejde med dig, backup af filstrukturen på dit domæne samt løbende månedlig, ugentlig eller daglig backup af din PHP-database. Derved er du godt sikret hvis din side bliver angrebet, da vi dermed kan genskabe dine data nøjagtig som de var, uden store tab for dig.

Hvis du har behov for at beskytte dit domæne med en krypteret forbindelse via HTTPS, i forbindelse med webshop eller betalingsside sætter vi også dette op for dig, inklusive SSL-certifikatet og egen IP-adresse.

Hvis du ikke har et domænenavn i forvejen hjælper vi dig gerne med forslag. Når det nye navn til din side er fundet kan du trygt læne dig tilbage da vi sørger for køb, opsætning, styring af DNS samt tilmelding af dit domæne.

  • 24/7 Hosting

  • Sikkerhed / SSL

  • Mailservice

  • Backup Plan

DIN SIKKERHED FOR GOD SERVICE

Med dit domæne hosted hos os er din webløsning sikret de bedste vilkår for hastighed, oppetid og sikkerhed. Vi overvåger serveren og udfører alle nødvendige opdateringer på din side så du ved at alt kører som det skal.
Det kalder vi sund fornuft.

Få et tilbud på hosting i forbindelse med din løsning.