Kærsgård Restaurering og Tømrerarbejde

Projekt Beskrivelse

Vi fik til opgave at skabe en helt ny identitet til Kærsgård Restaurering og Tømrerarbejde da de kontaktede os med ønsket om firmaprofil, der kunne sikre deres digitale fremtid på internettet. De ønskede  en mobilvenlig hjemmeside som var i smart design og som kunne levere deres budskab til deres kunder på en pæn og elegant måde. De ønskede også et logo design som signalerer håndværk og traditioner og som kunne løfte fimaets profil udatil. Desuden opsatte vi design af visitkort i tråd med web- og logo Design.

Vi er vilde med resultatet, er du?

Projekt Detaljer

Kunde Kærsgård Restaurering og Tømrerarbejde
Færdigheder Logo Design, Tekster, Web Design, Map integration m.m.

Det nye logo

Vi designede Kærsgård Restaurering og Tømrerarbejde’s nye logo. De ønskede et logo der var elegant og kunne repræsentere et moderne firma med rødder i tømrerbranchen, som udfører de gamle håndværkstraditioner.

Vi syntes vi ramte plet, hvad syntes du??

Mobilt Håndværk

Med et elegant design kan den nye hjemmesiden præsentere Kærsgård Restaurering og Tømrerarbejde på en troværdig og elegant måde, og den virker naturligvis på alle dine enheder.

Det kalder vi håndværk..

VIL DU OGSÅ VÆRE MED

Kærsgård Restaurering og Tømrerarbejde har hos os taget de første skridt i deres digitale markedsføring og det nye webdesign spiller flot sammen med det nye logo og giver en klar og genkendelig rød tråd i firmaet for kunder og forretningsforbindelser.

Skal vi sammen skabe din digitale fremtid?

VORES ARBEJDE

Du er velkommen til at kigge dig omkring og se flere eksempler på arbejde vi har udført.