Assens og Omegns Sportsfiskerforening

Projekt Beskrivelse

Klubbens bestyrelse kom til os med ønsket om en moderne, overskuelig og brugervenlig side der skulle repræsentere og klubben. Klubben ville gerne selv kunne håndterer siden i fremtiden, så den skulle være så vedligeholdelsesfri som muligt.
Siden skulle selvfølgelig fungere perfekt på både pc, mobil og tablet skabe værdi for klubbens medlemmer.
I samarbejde med kunden udarbejdede vi kundens nye webdesign.

Vi mener bestemt vi fangede den, hvad syntes du?

Projekt Detaljer

Kunde Assens og Omegns Sportsfiskerforening
Færdigheder Web Design, Tekster, Social integration, interaktive kort, m.m.

Find vej ved vandene

Klubben har med google map integration fået en løsning hvor medlemmer og besøgende, live på telefonen kan se om det er tilladt at fiske netop det sted de befinder sig. Den kan også hjælpe dem til nærmeste parkering og gangstier, når de begiver sig ud til de bedste fangstpladser i deres fiskevande.

Hvad er dit behov?

Det grønne grafiske element

Det var vigtigt for klubben at naturen var i højsædet når det kom til sidens design. Med billeder, farver og grafiske elementer syntes vi det lykkedes. Vi tegnede og designede blandt andet en specialtilpasset footer til hjemmesiden. Footeren giver brugeren en genkendelig tråd på siden og binder fint siden sammen med naturen og fiskeriet.

Har du brug for sammenhæng?

Mobil frem for alt

Med den hvide baggrund og de grønne elementer har vi skabt en ren og overskuelig side, som er alle nemt kan navigere på. AOS-ASSENS.dk er med den nye side selvfølgelig også blevet mobilvenlig og kan nu holde langt ud i fremtiden.
Så knæk og bræk.

Skal du have hjælp?

VIL DU OGSÅ VÆRE MED

Assens og Omegns Sportsfiskerforening har valgt at satse på digital markedsføring og de ønskede et moderne webdesign  med services til deres medlemmer som interaktive kort, arrangementskalender m.m.  Klubben ønsker at være synlig og tilgængelig for deres medlemmer og har med den nye side også fået optimeret måden hvorpå medlemmer tilmelder sig i klubben, så det nu er blevet digitaliseret.
Det giver god mening og mere tid til at fiske.

Skal vi sammen skabe din digitale fremtid?

VORES ARBEJDE

Du er velkommen til at kigge dig omkring og se flere eksempler på arbejde vi har udført.