StressholmeAA

Projekt Beskrivelse

Kunden kom med ønsket om en rolig, overskuelig og brugervenlig side der skulle repræsentere og kundens virksomhed. Kunden er uddannet stressspecialist og beskæftiger sig med behandling af stress for private og erhverv.
Siden skulle selvfølgelig fungere perfekt på både pc, mobil og tablet
Vi tog udfordringen op og i tæt samarbejde med kunden udarbejdede vi kundens nye webdesign.

Vi syntes bestemt det lykkedes, gør du?

Projekt Detaljer

Kunde StressholmeAA
Færdigheder Web Design, Tekster, Social integration, Trivselstest modulprogrammering m.m.

Roligt design

Kunden har nu fået et hjemmeside design der matchende med logoets rolige farver, figurer og grafiske elementer, rent psykologisk skaber en rar og funktionel hjemmeside, at opholde sig på.

Har du også brug for hjælp til dit design?

Design af trivselstest

Kunden ønskede at brugere på hjemmesiden skulle have mulighed for at teste deres trivsel forud for en eventuel kontakt. Vi designede og implementerede en trivselstest til kunden som gør netop det!

Skal du have lavet noget lignende?

Mobil frem for alt

Med de pastelfarvede elementer har vi skabt en rolig, ren og overskuelig side, som er alle nemt kan navigere på. Stressholmeaa.dk er nu med den nye hjemmeside blevet mobil og kan nu holde langt ud i fremtiden.

Det er tryghed..

VIL DU OGSÅ VÆRE MED

Ejeren af Stressholmeaa.dk har valgt at satse på digital markedsføring og  ønskede et webdesign med et roligt design og med en services til brugere i form af en digital  trivselstest. StressholmeAA.dk ønsker være synlig med hjemmesiden og tilgængelig for kunder. Ejeren vil samtidig via sociale profiler, udgive nyheder og informationer om virksomheden.
Alt dette er nu muligt.

Skal vi sammen skabe din digitale fremtid?

VORES ARBEJDE

Du er velkommen til at kigge dig omkring og se flere eksempler på arbejde vi har udført.