Fix Selv Bilen

Projekt Beskrivelse

Nystartet firma ønskede en enkel og overskuelig hjemmeside der som en selvfølge kunne fungere på pc, mobil og Ipad. Desuden skulle de have et nyt logo design som skulle relatere til virksomhedens profil indenfor autoreparation. Der skulle tages fat fra bunden da kunden ikke i forvejen havde nogen form for digital markedsføring.
I tæt samarbejde med kunden udarbejdede vi både logo og webdesign.

Vi syntes bestemt det lykkedes, gør du?

Projekt Detaljer

Kunde Fix Selv Bilen
Færdigheder Logo Design, Tekster, Web Design, Map integration m.m.

Auto logo

Vi designede fixselvbilen.dk’s nye logo. Med tankerne på den ferrari røde farve og bilens design, kom vi frem til et logo hvor firmaets navn er en del af logoet og fuldender billedet.

Vi syntes vi ramte plet, hvad syntes du??

Mobil frem for alt

Med de røde farver og den hvide baggrund har vi skabt en ren og overskuelig side, som er alle nemt kan navigere på. Fixselvbilen.dk er nu med den nye hjemmeside blevet mobil og kan nu holde langt ud i fremtiden, hvis blot alle services overholdes.

Det er tryghed..

VIL DU OGSÅ VÆRE MED

Med fixselvbilen.dk’s nye design er de sat sikkert i front og har taget de første skridt i deres digitale markedsføring. Det nye webdesign spiller flot sammen med det nye logo og giver en klar og genkendelig rød tråd i firmaet for kunder og forretningsforbindelser.

Skal vi sammen skabe din digitale fremtid?

VORES ARBEJDE

Du er velkommen til at kigge dig omkring og se flere eksempler på arbejde vi har udført.